All for Joomla All for Webmasters

KURSE ANGLISHT

Ky është shansi juaj të jeni një ekspert në gjuhën angleze dhe të bëni një karrierë të suksesshme pas përfundimit të kursit.

MATERIALE & LIBRA

Një nga cilësitë që na veçon është mësimi me librat dhe metodat më të mira, të gjitha këto të çertifikuara globalisht.

MËSUES EKSPERTË

Merrni mësime dhe konsulta nga ekipi ynë i përbërë nga mësues dhe instruktorë ekspertë dhe sigurisht të çertifikuar.

ÇERTIFIKATA

Mbaroni një nga kurset tona dhe pajisuni me një çertifikatë që njihet globalisht për të treguar arritjet tuaja në gjuhën angleze.

KURSET TONA ANGLISHT

ARRITJET E QENDRËS SONË

Ndjekësit tanë
Vjet Eksperiencë

Lajmet e fundit

16
Sep
Sign up now for intensive exam prep courses

Courses start this October. Contact our office today for more information! Phone: +355 42242 745 Email: [email protected]

Posted in: Enrollment, IELTS, IELTS, Regjistrime, TOEFL-IBT, TOEFL-IBT,
Tags: gmat, gre, ielts, intensive, london language, private english courses, sat, toefl,
17
May
Tirana Summer Camp 2019 Programme

Book your place today for our residential summer camp in Tirana! Camp dates: Camp 1 : June 17 – June 30 Camp 2: July 1 – July 14

Posted in: Summer Camp,
06
May
Discover the World Project

Our students participated in a geography project “Discover the World”. They learned lots of interesting facts about different countries around the world. Each student of Hopscotch 3 was assigned a different country and tasked with discovering information about their country using the National Geographic Kids website. Take a look at the different profiles created by […]

Posted in: Projects,

TË REJAT MË TË FUNDIT

Regjistrohuni tani dhe informohuni me anë të newsletter me të rejat më të fundit, kurset e reja, ofertat dhe shumë të tjera!

Adresa juaj e email-it
Please wait...

PSE NE

drejtoresha-studimeve-569x300
Call to buy viagra and cialis