All for Joomla All for Webmasters

Shkolla verore

Përjetoni verën më të bukur të jetës suaj në Londër

Si çdo vit, kemi organizuar programin e shkollës verore në Angli dhe presim aplikime nga fëmijët dhe adoleshentët e interesuar.

Çfarë përfshin programi?

  1. Udhëtim në Angli të grupit të studentëve, të shoqëruar nga stafi dhe mësuesit e London Language Institute.
  2. Akomodim i studentëve brenda kampusit të shkollës.
  3. 15 orë leksione në javë për gjuhën angleze.
  4.  Aktivitete të ndryshme sportive dhe muzikore.
  5. Vizitë ne Oksford dhe vizita në vendet historike dhe  kulturore të Londrës.

Kush mund të marrë pjesë?

Të gjithë fëmijët dhe adoleshentët nga mosha 10 në 17 vjeç.

Kur do të zhvillohet programi?

Programi do të zhvillohet në verë, për dy javë në datat:
22 Korrik – 5 Gusht 2018

Si mund të merrni pjesë në program?

Kontaktoni London Language Institute. Na vizitoni për të mësuar më shumë për programin. Ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve. Ju mund të lini dhe informacionin tuaj të kontaktit në formën e regjistrimit për të rezervuar vendet e limituara.


Shikoni galerinë e fotove të udhëtimit tonë vjetor në Londër dhe zbuloni çfarë ju pret këtë vit në London Summer School 2016.


Summer course Tirana 2018

LONDON LANGUAGE INSTITUTE organizon:

Kurse verore 1 Mujore per femije vetem me mesues te huaj.

E Hene – E Premte 9.00 – 12.00
Periudha – 18 Qershor – 13 Korrik 2018

Kurset verore i organizojme ne vazhdimesi te proçesit mesimor.

Synimi yne mbetet krijimi i nje ambienti ku flitet vetem anglisht qe do te shoqerohet me perdorimin e metodave audio-vizive, me lojra, muzike, art, projekte te ndertuara nga vete femijet, lexim te librave te rinj jashteshkollore duke i inkurajuar femijet te perdorin anglishten e folur.

Meson mire kush meson kendshem!


Call to buy viagra and cialis