All for Joomla All for Webmasters

Studentet Tanë

Opinioni i studentëve tanë

Enri Koçi - Student

My name is Enri Koçi.
I Study at London Language Institute which is the best place I have ever studied.
Thank you London Language Institute because now I can speak great English.

Jeta Ajasllari - Student

Choosing the right place to learn English as a second language is of great importance. Looking for a place where you won’t waste your time is essential. I chose London Language Institute because many friends who had been here before said many good things about this Institute. It has very prepared teachers and a good program. Personally, this program helped me to communicate more clearly in English, and it also helped me with the development of my English skills. My experience till now here is very good. My teachers have helped me improve my language, and they know how to teach me what I need. I highly recommend students to come here.

Alma Fataj - Student's Mom

Ema dhe Noel, vajza dhe djali im e ndjekin këtë kurs me gëzim dhe dashuri. Në mënyrë të natyrshme dhe të pasforcuar, nëpërmjet të folurit dhe lojrave dhe falë kontaktit të vazhdueshëm me një mësuese anglishtfolëse, anglishtja është për ta argëtim dhe jo një mësim i mërzitshëm. Vëmendja ndaj nevojave specifike të fëmijëve dhe prindërve të tyre, serioziteti dhe fleksibiliteti në trajtimin e problematikave dhe mbi të gjitha ambienti familjar, i sigurtë dhe stafi i përkushtuar janë elementët që më bëjnë të ndihëm e qetë dhe e kënaqur në zgjedhjen e këtij insituti për mësimin e gjuhës angleze nga fëmijët e mi. Kursi është shumë zbavitës dhe mësuese Ellen, është shumë e dashur, – thotë Ema. Më pëlqejnë lojrat në grup, videot, këngët anglisht! Me Ellen jemi shokë dhe kënaqemi shumë,- thotë Noel.

Armida Ajasllari - Student

Learning English in London language institute has resulted to be a wonderful and productive adventure. At the beginning i was a little skeptic, unsure of my choice but then, after each lesson I attended, I felt calmer and more confident thanks to the continual support of my teacher. Now I have made huge improvements and strongly believe that soon English won’t be a foreign language for me.

Julia Alushi - Student

I’m very pleased to attend the English Course at London Language Institute. The methods used and the teacher’s skills make me come here willingly. The combination of theory and practice is done in a very professional manner way.

Bora Tafa - Student

Duke qëndruar në London Language Center anglishtja ime ka përparuar shumë, sepse këtu gjeta mësuese të kualifikuar, të dashur, që fëmijëve u nuk transmetojnë vetëm dije, por edhe ngrohtësinë e një prindi. Të gjitha këto u reflektuan tek unë edhe në udhëtimin që bëra në Londër. Ne fillim isha pak e pasigurt sesi do të paraqitesha në gjuhë të huaj në një vend të huaj, por falë punës së palodhur së mësuesve edhe dashurisë sime për këtë gjuhë arrita të jem nga nxënësit më të mirë.

Kei Paravani - Student

I’ve had a great experience during all the time I’ve been here. I love the lessons classes we have with the American teacher, but all our teachers are very nice. Our books are very funny and exciting. This is all I can say.

Devis Nishku - Student

Hello! My name’s Devis and I’m 12 years old. I’m bilingual in both Albanian and Italian as I was born in Forlì, Italy. I started learning English at London Language Institute last year. What I most enjoyed about the whole experience was that we were encouraged by our teachers to take part in communicative activities. The most important thing is that there are games and plays (and not just rules of grammar and spelling) which make our lessons more exciting. My classmates and I have fun, laugh, make mistakes but we LEARN and get better at English! I hope you’re enjoying this experience as much as I do!

Sara Braçaj - Student

I feel very comfortable and happy while learning English with you. This place has become like a second home for me. I always look forward to my English class. Actually I’ve always loved English, but you make it even better. I believe in my knowledge and I know that wherever I go I’ll be able to communicate with people all over the world. For example, this year I visited the USA for the first time and I had no difficulty at all while talking to people. I felt confident and capable of communicating and making new friends and I owe this to you. Thank you very much for everything you’ve taught me!

Enid Kumbaro - Student

The summer school in England was one of the most amazing experiences of my life. The two weeks I spent at the Royal Russell School were full of fun activities, games, and trips to different places in London. The teachers were great too. In fact they were more like our friends so it wasn’t difficult at all to communicate with them. One of the best things was meeting people of the same age from all across the world. It was easy to start a conversation with them because they were curious to know about people from other countries too. I recommend this summer school to all the teenagers who want to develop their skills in the English language by having an unforgettable experience.

Alesio Paluka - Student

I have always liked English but since I started studying here it isn’t just about learning something. It is much more about understanding the language. The teachers and the methods are great and I think it is awesome that we can improve our English with a native American teacher.

Shila Bejko - Student

London Language Institute është një shkollë mjaft prestigjoze, në të cilën ka mësues shumë të mirë dhe kërkues.Unë studioj ketu që në klasë të parë dhe mund të them me bindje që cdo gjë është e mirë organizuar në orën e mësimit. Në këtë kurs ka mësues të huaj por edhe shqiptar. Ora që ne bëjmë me mësuesen e huaj na ndihmon që të shprehemi më lirshëm në anglisht, pra jo vetëm të dimë si shkruhet, lexohet si dhe gramatikën që është shumë e rëndësishme, por edhe për të komunikuar sa më mirë gjë që nuk ofrohet nëpër shkolla. Ora që ne bëjmë me mësuesen shqiptare na ndihmon për ta perforcuar anglishten në lexim, shkrim , dëgjim dhe gramatikë. Testet dhe diktimet e shpeshta na bëjnë shumë mirë për të provuar veten tonë. Mësuesit u përkushtohen shumë shpjegimit, ndaj dhe ne duhet ti shpërblejmë duke mësuar sa më shumë , pasi tek e fundit kjo gjë është për veten tonë . Ky Institut të ofron mundësinë për të mësuar një gjuhë të huaj sic është me të gjitha kushtet e nevojshme.

Drini Saraçi - Student

Mësuesja është fantastike dhe nuk gabon asnjëherë. Ka një aksent perfekt. Gjithçka flitet dhe diskutohet në anglisht. Temat që diskutohen gjatë mësimit janë shumë të bukura dhe interesante. Mësuesja nxjerr në pah më të mirën e nxënësit dhe i shtyn ato të ecin përpara. Ambjentet e qendrës janë të përshtatshme për zhvillim e mësimit. Temat e eseve që na jep mësuesja për të përgatitur, janë të bukura dhe të përshtatshme për moshën tonë.

Grisilda Mihaj - Student

I’ll never forget our tours to London, Canterbury, Stonehenge or Oxford. I’ll never forget the afternoon activities we did, and of course I’ never forget all my friends. The photos I took from England will always help me remember the two fantastic weeks I spent in a fantastic place.

Call to buy viagra and cialis