All for Joomla All for Webmasters

KURSE ANGLISHT

Ky është shansi juaj të jeni një ekspert në gjuhën angleze dhe të bëni një karrierë të suksesshme pas përfundimit të kursit.

MATERIALE & LIBRA

Një nga cilësitë që na veçon është mësimi me librat dhe metodat më të mira, të gjitha këto të çertifikuara globalisht.

MËSUES EKSPERTË

Merrni mësime dhe konsulta nga ekipi ynë i përbërë nga mësues dhe instruktorë ekspertë dhe sigurisht të çertifikuar.

ÇERTIFIKATA

Mbaroni një nga kurset tona dhe pajisuni me një çertifikatë që njihet globalisht për të treguar arritjet tuaja në gjuhën angleze.

KURSET TONA ANGLISHT

ARRITJET E QENDRËS SONË

Ndjekësit tanë
Vjet Eksperiencë

Lajmet e fundit

21
Apr
Nisma për gjelbërimin e Qytetit të Tiranës

21 Prill 2018 / Nxenesit e Institutit tonë morën pjesë bashkë me kryebashkiakun e Tiranës Z.Erion Veliaj në nismën për gjelbërimin e Qytetit të Tiranës.

Posted in: Evente,
06
Sep
Regjistrimet për kurset angleze për të gjitha nivelet dhe të gjitha moshat kanë filluar!

Erdhi Shtatori dhe erdhi koha për të mësuar anglisht me London Language Institute! Regjistrimet për të gjitha nivelet dhe të gjitha moshat kanë filluar. Ne ofrojmë kurse me pedagogë të huaj për fëmijët nga 5 në 9 vjeç dhe për pjesën e komunikimit për të gjithë moshat e tjera. Presim të interesuarit çdo ditë nga […]

Posted in: Regjistrime,
07
Nov
Kanë filluar regjistrimet në Institutin tonë për të gjitha moshat e nivelet

Kanë filluar regjistrimet në Institutin tonë për të gjitha moshat e nivelet

Posted in: Regjistrime,

TË REJAT MË TË FUNDIT

Regjistrohuni tani dhe informohuni me anë të newsletter me të rejat më të fundit, kurset e reja, ofertat dhe shumë të tjera!

Adresa juaj e email-it
Please wait...

PSE NE

drejtoresha-studimeve-569x300