All for Joomla All for Webmasters

Pse Ne

Mirësevini në London Language Institute

I dashur student i ardhshëm,

Megjithëse ke dëgjuar shumë njerëz të thonë se London Language Institute është një“shkollë fantastike” ti akoma do një konfirmim. A kanë ata të njëjtin këndvështrim dhe të njëjtat standarte si ti?Atëherë, me siguri është një vendim që duhet ta marrësh shumë shpejt sepse je nën presionin e kohës. Mos po kërkon një shkollë ku të gjithë mësuesit  janë me eksperiencë dhe me pasion për mësimdhënie apo një vend ku i kushtohet vëmendje e vecantë komunikimit në anglisht apo mbase një vend ku anglishtja është opsioni i vetëm, sepse shkolla jonë është ‘English area only’.Mbase je në kërkim të një shkolle që ka rezultate të shkëlqyera tek fëmijët, të cilët flasin anglisht sikur të ishte gjuha e nënës dhe e gjithë kjo në mënyre argëtuese.Nëse përgjigja është po , atëherë ke ardhur në vendin e duhur. Së shpejti do t’i bashkohesh dhe ti atyre që na rekomandojnë tek të tjerët dhe unë të falenderoj për këtë.

Në pritje të takimit tonë.

Marilda Gjoka
Drejtoreshë Akademike

Çfarë është e veçanta jonë

  • LLI është fokusuar vetëm në kurset e gjuhës angleze.
  • LLI ka rezultate të shkëlqyera në të gjitha provimet për çertifikatat ndërkombëtare si FCE, CAE, TOEFL, IELTS etj.
  • LLI ofron prej 7 vitesh kurse për fëmijë të moshës 5-10 vjeç me mësues të huaj (amerikanë ose angleze).
  • LLI ka avancuar në fushën e teknologjisë dhe përveç TV, DVD, CD përdoren dhe tabelat interaktive.
  • LLI mban kontakte të vazhdueshme me prindërit nëpërmjet e-maileve, bisedave telefonike si dhe takimeve me prindër për të siguruar frekuentimin dhe mbarëvajtjen e nxënësve.
  • LLI prej 7 vitesh organizon udhëtime në Angli (për studentë të moshës 10-17 vjeç).

Error: Contact form not found.

Call to buy viagra and cialis