Çfarë është e veçanta jonë

Çfarë është e veçanta jonë

LLI ka rezultate të shkëlqyera në të gjitha provimet për çertifikatat ndërkombëtare si FCE, CAE, TOEFL, IELTS.

Shkolla verore në Angli

Shkolla verore në Angli

Një udhëtim dy javor në Angli ku mësimet kombinohen me një numër të madh aktivitetesh të mrekullueshme.

Kurse për fëmijët e vegjël

Kurse për fëmijët e vegjël

Mirësevini në botën magjike në të cilën gjuha angleze do të thotë argëtim. Aty do të gjeni ngjyra, vizatime, fantazi, dhe histori.

Free Joomla Modules

Preparatory courses for TOEFT-iBT and IELTS

Preparatory courses for TOEFT-iBT and IELTS

LLI has already started registrations for TOEFL-iBT and IELTS courses.

Lajmet e fundit

Shkolla Verore

London Language Institute  organizon që prej 9 vitesh: Summer School  në Angli  nga data  20 Korrik - 2Gusht 2015   Regjistrimet kanë filluar! Për informacion të mëtejshëm drejtohuni pranë...

Kurs IELTS

Kursi parapergatitor per provimin e IELTS prane Institutit eshte duke filluar. Nje perkushtim nga ana jone per te arritur nje rezultat maksimal. Nxitoni te kontaktoni me ne. Vendet e limituara. Ju mirepresim!...

Kurse Individuale

LLI organizon kurse individuale të personalizuara sipas kërkesave të të interesuarve me pedagogë të huaj dhe shqiptarë.

Kurse niveli te gjuhes angleze

Kurse niveli te gjuhes angleze. LLi ju njofton se kemi filluar regjistrimet per kurset e niveleve te gjuhes angleze. Elementary level Pre-Intermediate level Intermediate level Upper-Intermediate...
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Opinionet e studenteve

I’ll never forget our tours to London, Canterbury, Stonehenge or Oxford. I’ll never forget the afternoon activities we did, and of course I’ never forget all my friends. The photos I took from England will always help me remember the two fantastic weeks I spent in a fantastic place

 

Grisilda Mihaj

Nxënëse