Çfarë është e veçanta jonë

Çfarë është e veçanta jonë

LLI ka rezultate të shkëlqyera në të gjitha provimet për çertifikatat ndërkombëtare si FCE, CAE, TOEFL, IELTS.

Shkolla verore në Angli

Shkolla verore në Angli

Një udhëtim dy javor në Angli ku mësimet kombinohen me një numër të madh aktivitetesh të mrekullueshme.

Kurse për fëmijët e vegjël

Kurse për fëmijët e vegjël

Mirësevini në botën magjike në të cilën gjuha angleze do të thotë argëtim. Aty do të gjeni ngjyra, vizatime, fantazi, dhe histori.

Mirësevini në London Language Institute

Mirësevini në London Language Institute

I dashur student i ardhshëm,

Megjithëse ke dëgjuar shumë njerëz të thonë se London Language Institute është një“shkollë fantastike” ti akoma do një konfirmim. A kanë ata të njëjtin këndvështrim dhe të njëjtat standarte si ti?

Atëherë, me siguri është një vendim që duhet ta marrësh shumë shpejt sepse je nën presionin e kohës. Mos po kërkon një shkollë ku të gjithë mësuesit  janë me eksperiencë dhe me pasion për mësimdhënie apo një vend ku i kushtohet vëmendje e vecantë komunikimit në anglisht apo mbase një vend ku anglishtja është opsioni i vetëm, sepse shkolla jonë është ‘English area only’.

Mbase je në kërkim të një shkolle që ka rezultate të shkëlqyera tek fëmijët, të cilët flasin anglisht sikur të ishte gjuha e nënës dhe e gjithë kjo në mënyre argëtuese.

Nëse përgjigja është po , atëherë ke ardhur në vendin e duhur. Së shpejti do t’i bashkohesh dhe ti atyre që na rekomandojnë tek të tjerët dhe unë të falenderoj për këtë.

Në pritje të takimit tonë.

Marilda Gjoka
Drejtoreshë Akademike

Lajmet e fundit

Shkolla Verore 2014

London Language Institute organizon prej 8 vitesh: Summer School ne Angli nga data 27 Korrik - 10 Gusht 2014.   Regjistrimet kane filluar. Per informacion te metejshem na kontaktoni !...

Kurse niveli te gjuhes angleze

Kurse niveli te gjuhes angleze. LLi ju njofton se kemi filluar regjistrimet per kurset e niveleve te gjuhes angleze. Elementary level Pre-Intermediate level Intermediate level...

TOEFL-iBT dhe IELTS

LLI ju njofton se kemi filluar regjistrimet per kurset TOEFL-iBT dhe IELTS. Kurset e kane kohezgjatjen 3 muaj. Kurset zhvillohen me petagoget me te mire. Per informacione te...

Kurse Individuale

LLI organizon kurse individuale të personalizuara sipas kërkesave të të interesuarve me pedagogë të huaj dhe shqiptarë.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Opinionet e studenteve

I’ll never forget our tours to London, Canterbury, Stonehenge or Oxford. I’ll never forget the afternoon activities we did, and of course I’ never forget all my friends. The photos I took from England will always help me remember the two fantastic weeks I spent in a fantastic place

 

Grisilda Mihaj

Nxënëse